In the heart of the beautiful village Jardim do Mar, this house was renovated to fit the lifestyle of the new owner. The kitchen was moved to have a stronger connection to the garden and is open towards the dining and livingroom, which are also opened up to the garden. We added the area of the the central hallway to the bedrooms, to give them a decent size. An unused gardenroom was transformed in a barbecue, creating a continuous flow between livingareas, barbecue and garden, perfect for the warm climate of this location.

 

083-001.jpg

 

 

\MYBOOKLIVEStudioDois6-ARCHIVE PROJECTS83 Renovação FJM1\MYBOOKLIVEStudioDois6-ARCHIVE PROJECTS83 Renovação FJM1

 

PROGRAM

Private residence

LOCATION

Jardim do Mar, Madeira – Portugal

YEAR

2017

STATUS

Completed

CONTRACTOR:

Luís & Brás, Construção Civil Lda, Prazeres

PHOTOGRAPHS

Studio Dois

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: