Our client contacted us to make the renovation of his weekend house, a very beautiful townhouse full of family memories. The task was to slipt the house in two appartments and to keep it´s original atmosphere. We proposed some changes in the spacial organisation, to make the house more functional, and kept the same interior materials but with more light colors.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Floorplans of the 1st and 2nd floor. Left: previous plan, Right: new plan.

 

PROGRAM

Renovation of a house

LOCATION

Ponta do Sol, Madeira – Portugal

YEAR

2017

STATUS

Built and in use

COLLABORATORS

Sérgio Sá

PHOTOGRAPHS

Photography Carolina Sumares

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: